top of page
Omletă în stil franțuzesc
1. Tăiați pieptul de pui bucăți mici, puneți-l într-o tavă și amestecați-l cu sare și piper.
2. Bateți ouăle cu smântâna, adăugați puțină sare și turnați amestecul peste pieptul de pui.
3. Presărați suprafața cu cașcaval dat prin răzătoare. Tăiați roșiile în felii rotunde și aranjați-le pe diagonală. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 30-40 minute.
4. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
50 min
Timp de gatire
40 min
Dificultate
ușor
Servesc
Servesc
4 persoane
2 persoane
Ingrediente:
400,00 g
Piept de pui
5,00 bucăți
Ouă
2,00 linguri
Smântână
50,00 g
Cașcaval
1,00 linguriță
Sare / Piper
1 buc.
Roșie
bottom of page