Drob din carne tocată
O rețetă deosebită de drob de carne de vită la cuptor, cu un gust fabulos. Carnea suculentă și fragedă de vită o să vă cucerească instantaneu prin aroma și aspectul său specific. Poate fi servită cu succes la o cină obișnuită în familie.
1. Într-un bol amestecați carnea tocată, ceapa tăiată mărunt, praful de usturoi, un ou, pesmet, sare și piper.
2. Într-o tavă dreptunghiulară (40 x 10 x 8 cm) așezați compoziția obținută, astfel încât să fie lipită de pereții și baza tăvii, iar în mijloc să rămână spațiu liber.
3. Puneți baconul în spațiu rămas liber, deasupra puneți crema de brânză și mozzarella. Peste mozzarella spargeți 3 ouă. Dați la cuptor pentru 60 minute, la temperatura de 180˚C.
4. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
70 min
Timp de gatire
60 min
Dificultate
usor
Servesc
Servesc
2 persoane
Ingrediente:
600,00 g
1,00 bucată
Ceapă
4,00 bucăți
Ouă
30,00 g
100,00 g
Bacon
200,00 g
Cremă de brînză
100,00 g
Mozzarella
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat